Gegevensbescherming

Deze privacyverklaring is van toepassing op deze wereldwijd toegankelijke website. In deze privacyverklaring leggen we uit hoe we uw persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en beschermen wanneer u onze website gebruikt.

Informatie die we verzamelen

  • Contactgegevens: zoals uw naam, e-mailadres en telefoonnummer wanneer u contact met ons opneemt via formulieren of e-mails.
  • Informatie over het gebruik van de website: zoals uw IP-adres, browsertype, apparaatinformatie en bezochte pagina’s, verzameld door middel van cookies en vergelijkbare technologieën.

Hoe we uw informatie gebruiken

  • Communicatie: om te reageren op uw vragen, informatie te verstrekken en relevante updates te sturen.
  • Verbetering van de website: om gegevens over het gebruik van de website te analyseren en de prestaties en gebruikerservaring van onze website te verbeteren.
    Marketing: om met uw toestemming, indien wettelijk vereist, marketingcommunicatie te sturen die voor u interessant zou kunnen zijn.

Delen met derden
We verkopen, ruilen of delen uw persoonlijke informatie niet zonder uw toestemming met derden, tenzij dit wettelijk vereist is of nodig is voor het verlenen van onze websitediensten.

Beveiligingsmaatregelen

We nemen passende beveiligingsmaatregelen om uw persoonlijke informatie te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, wijziging, openbaarmaking of vernietiging.

Uw rechten

U heeft het recht om uw bij ons opgeslagen persoonlijke informatie in te zien, te corrigeren en te verwijderen. U kunt ook op elk moment uw toestemming voor marketingcommunicatie intrekken.

Contactgegevens

Als u vragen of zorgen heeft over onze privacypraktijken, of als u uw rechten wilt uitoefenen, neem dan gerust contact met ons op.

Wijzigingen in de privacyverklaring

Deze privacyverklaring kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt om veranderingen in onze praktijken of wettelijke vereisten weer te geven. We raden aan om deze pagina regelmatig te bezoeken om op de hoogte te blijven van mogelijke updates.

Door onze website te gebruiken, stemt u in met de voorwaarden van deze privacyverklaring.