Disclaimer

Deze disclaimer regelt uw gebruik van deze wereldwijd toegankelijke website. Door gebruik te maken van deze website accepteert u deze disclaimer volledig. Als u het niet eens bent met een deel van deze disclaimer, gebruik dan alstublieft de website of enige bijbehorende diensten niet.

Geen garanties

De informatie die op deze website wordt verstrekt, is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we ons best doen om de informatie actueel en nauwkeurig te houden, geven wij geen enkele garantie, expliciet of impliciet, met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid van de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen die op de website worden weergegeven. U vertrouwt op dergelijke informatie volledig op eigen risico.

Beperking van aansprakelijkheid

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor verliezen of schade, inclusief, maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade, of voor verliezen of schade die voortvloeien uit het verlies van gegevens of winst die voortvloeien uit of verband houden met het gebruik van deze website.

Externe links

Deze website kan links bevatten naar externe websites die niet door ons worden geleverd of onderhouden. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze websites. Het opnemen van dergelijke links impliceert niet noodzakelijk een aanbeveling of goedkeuring van de daarin geuite standpunten.

Rechtsgebied

Deze disclaimer is onderworpen aan de wetten van Nederland en wordt daarmee geïnterpreteerd. Geschillen met betrekking tot deze disclaimer vallen onder de exclusieve jurisdictie van de Nederlandse rechtbanken.

Wijzigingen in de disclaimer

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt om wijzigingen in onze praktijken of wettelijke vereisten weer te geven. We raden aan om deze pagina regelmatig te bezoeken om op de hoogte te blijven van mogelijke updates. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met de voorwaarden van deze disclaimer.